Як створити інтернет-магазин в 2019му?

У цій статті я покажу вам, як зробити інтернет-магазин.

1. Виберіть потрібні продукти для продажу

Це звучить настільки очевидно, що це навряд чи варто говорити, але вибір «правильних» продуктів для продажу є абсолютно необхідним для успіху вашого магазину.

Тим не менш, під словом»Правильні» я не говорю про якість — я говорю про «унікальність» вашої продукції.

Це тому, що, коли ви створюєте інтернет-магазин, ви конкуруєте з великою кількістю дуже популярних сайтів, що продають все під сонцем: просто подумайте про Rozetka чи Prom, які є сильними конкурентами

2. Використовуйте дослідження ключових слів, щоб допомогти вам знайти свою нішу

Щоб допомогти вам знайти нішу, про яку йшлося вище, вам потрібно буде зробити деякі дослідження. Найпростіший спосіб виявлення ніші — це

1) використовувати інструмент дослідження ключових слів (наприклад, Ahrefs) для пошуку нішевих ринків

і

2) здійснювати онлайн-пошук, щоб побачити, який конкурс діє на цих ринках.

3. Джерело вашого запасу

Є два основних варіанти доступні для вас, коли справа доходить до пошуку запасу: придбання його у постачальника і перепродаж його, або dropshipping.

Перевагою першого варіанту — придбання його у постачальника, якого ви знаєте — є те, що ви можете переглядати якість запасу з перших рук, переконайтеся, що це виробляється етично, і створити хороші відносини з постачальником.

Другий варіант це dropshipping — ви не зберігаєте те, що продаєте на складі (ви берете замовлення, відправляєте його постачальнику, і вони доставляють товар до вашого клієнта — ваш магазин по суті проміжна ланка) .

Головною перевагою цього методу пошуку товарів є те, що не потрібні авансові інвестиції;

Недоліком є те, що Dropshipping є досить конкурентоспроможною областю, і ви можете в кінцевому підсумку продавати продукти, які також продаються багатьма конкуруючими торговцями.
 
 

4. Створіть свій інтернет-магазин

Визначивши свій нішевий продукт і ринок і дізнавшись, звідки ви купуєте свій запас, настав час подумати про те, щоб створити інтернет-магазин.

Ви могли б найняти агентство it-kitchen.com.ua/rozrobka-sajtiv/internet-magazyn/ або фрілансера для створення вашого магазину для вас, але якщо ви йдете цим шляхом, переконайтеся, що вони впроваджують рішення, яке дозволяє керувати вашим магазином без них — тобто, вони повинні надати вам доступ до системи керування вмістом (CMS), яка дозволяє легко редагувати ваш сайт і додавати / видаляти продукти. Це означає, що після того, як ваш магазин почне працювати, вам не доведеться платити веб-майстру або розробнику щоразу.

Якщо вам не вистачає часу, або погано з комп’ютерами, може мати сенс найняти професіонала для виконання цієї роботи від вашого імені.

Комментарии запрещены.