Доставка піци у Львові від «LA П’ЄЦ»

Для кожного клієнта «LA П’ЄЦ» доставка піци у Львові, приготованої на дровах, виконується нашими кур’єрами швидко, зі збереженням оптимальної температури, в індивідуальній упаковці. Замовити смачну італійську страву, приготовлену професійними піцайоло за кращими рецептами, ви можете у будь-яку частину нашого міста, у зручний для вас час. Для цього достатньо лише обрати різновид піци та ознайомити нас з вашою заявкою.

Якщо ви бажаєте поласувати найулюбленішою стравою за обідом у офісі, під час вечері вдома, дзвоніть нам без зайвих вагань. Завдяки швидкому приготуванню та не менш швидкої доставці запашна та ароматна піца прибуде до вашого столу у лічені хвилини. Ми гарантуємо, що на доставку нам потрібно небагато часу – максимум 59 хвилин, якщо ви знаходитесь у віддаленому куточку Львова та не більше, ніж 29 хвилин, якщо їхати доведеться у центральну частину міста.

Який асортимент піци на дровах?

Кожна піца, запропонована у каталозі, готується у дров’яній печі та тільки тоді, коли ваше замовлення отримано і затверджено оператором. Завдяки багатому асортименту кожен клієнт може обрати ту страву, яка йому більш до вподоби:

· вегетаріанську («Маргарита»);

· м’ясну з куркою («Цезаріо», «Поло»);

· виготовлену зі смачними копченостями («LA П’ЄЦ», «Салямі», «Карбонара», «Прошуто», «Парма»;

· сирну («Парма», «Кватро Формаджі», «Кальцоне аль Форно»);

· грибну («Капрічоза»);

· з печеними баклажанами («Меланзана»);

· рибну («Тоно», «Аль Сальмоне»).

Ви дуже зголодніли? Тоді скуштуйте «Цезаріо» з м’ясом курки, перепелиними яйцями, сирами моцарелою і пармезаном, томатами і хрустким салатом. Якщо ви бажаєте сирну піцу, то ми пропонуємо ароматні «Кватро Формаджі» і «Кальцоне аль Форно». Для шанувальників риби рекомендуємо королівську «Аль Сальмоне» з філе лосося або «Тоно» з консервованим тунцем. Ви волієте поласувати гостренькою стравою, тож замовляйте «Діаболу» з перцем «Чілі».

У випадку, якщо серед запропонованих рецептів ви не знайшли ту піцу, яку б вам хотілося з’їсти, то скористуйтеся спеціальною пропозицією – замовте страву з начинкою, що сформуєте самостійно. Для цього оберіть будь-яку з піц та використайте опцію «Додати складники». Тоді ви зможете сформувати свою начинку з продуктів, які є у наявності на нашій кухні:

· сир (пармезан, моцарела, фета, дор блю, рікота);

· овочі (перець болгарський, перець чілі, томати, цибуля);

· зелень, рукола;

· кукурудза;

· оливки;

· гриби шампіньйони;

· ананас;

· м’ясо курки;

· філе лосося;

· ковбаси (салямі, пепероні, баварські ковбаски);

· шинка, прошуто (італійська шинка);

· соус (пікантний, «Цезар»).

Додатково у меню «LA П’ЄЦ» запропоновані смачні салати, напої.

Коли замовляють піцу з доставкою у Львові?

Італійська піца вважається універсальною стравою, що підходить для будь-яких випадків. Замовити доставку піци на дровах у Львові ви можете, якщо потрібно організувати смачне частування на:

· день народження;

· бізнес ланч;

· дружню вечірку;

· романтичну вечерю;

· перегляд улюбленого кіно.

Насправді зовсім не обов’язково шукати привід для замовлення цієї популярної у всьому світі страви. Достатньо забажати та зв’язатися з нами, щоб швидко отримати ароматні шматочки з ситною начинкою і хрусткою скоринкою.

Як зробити замовлення піци?

Для оформлення замовлень до ваших послуг наші оператори. Телефонуйте або залишайте свої побажання online. Зверніть увагу – у вас є можливість отримати піцу на дровах у будь-який час або терміново. Доставка виконується по всьому Львову та її тривалість залежить від того, у якому районі міста ви знаходитесь. Дзвоніть, щоб уточнити час і адресу замовлення, вартість та спосіб оплати.

Комментарии запрещены.