Коли може знадобитися довідка про корупцію

koli-mozhe-znadobitisya-dovidka-pro-korupciyu

Довідки про корупцію

Довідка про корупцію обов’язково потрібно тоді, коли клієнт отримав позитивне рішення в результаті проведеного державного тендеру. Довідка про корупційні діяння оповідає про те, є чи ні факт наявності корупційних порушень особи (згідно з існуючим реєстром). Компанія «Салекс» http://salex-lcc.com.ua надає посередницькі послуги в отриманні документа про корупцію, тут можна замовити довідку про корупцію швидко і недорого. Якщо людина значиться в реєстрі, то йому виписується папір, в якій уточнюється вид порушення (корупційного типу), номер статті та суднової справи по даному дії. Якщо замовник в минулому ніколи не притягувався і тому не числиться в реєстрі, йому надається довідка, в якій фіксується його непричетність до корупційних вчинків.

Довідки про корупцію бувають двох видів — призначені як для фізичних осіб, так і для комерційних структур. Корупційна довідка для приватних клієнтів видається не тільки українським громадянам, а й іноземним особам та людям, які не мають громадянства.

Дана папір є необхідною тоді, коли людина займає офіційну посаду на підприємстві, яке бере участь в тендері щодо державних закупівель (щодо юридичних осіб). Приватна особа, яка також сподівається виграти тендер, потребує замовленні послуги з видачі документа про корупцію.

Комментарии запрещены.