Кремова або суха основа: як зробити гарний макіяж?

kremova-abo-suxa-osnova-yak-zrobiti-garnij-makiyazhІноді, роблячи все за правилами, дівчина все одно не отримує бажаного результату. Безумовно, мова йде ні про що інше, як про макіяж. Так, можна століттями вивчати прості, на перший погляд, правила, дотримання яких піде на користь зовнішньому вигляду жінки. Багато жінок рекомендують курси візажу у Львові, тут навчать мистецтву макіяжу професійно і зручно за часом.

Однак, іноді достатньо здійснити всього лише одну помилку, щоб перекреслити всі старання.

Як правило, подібної помилкою стає неправильний вибір основи і наступних продуктів. Точніше буде сказати, мова йде про невірне поєднанні тонального крему і інших косметичних засобів. Так, багато візажисти стверджують, що є всього одне правило: кремова основа, значить, кремове все. Тобто, коли дівчина намагається нанести на рідку основу сухі продукти, результат виходить не райдужним. Варто зауважити, що мова йде не про пудрі, а про тих засобах, які, наприклад, призначені для коригування форми особи.

Відповідно, у зворотний бік рівняння працює так само. Так, якщо в якості основи під макіяж використовується сухий тон, який може бути схожий на пудру за своєю структурою, то і коректори повинні бути сухими. В іншому випадку розтушувати вийшло пляма не вийде. Це все одно що намагатися зловити краплю гуаші, яка впала в воду. Адже якщо рідина знаходиться в склянці, і дівчина капне в неї напіврідку гуаш, друга стане доповненням першої і непомітно зіллється з нею. А ось якщо вода була розлита обмеженим плямою на папері, то і гуаш перетвориться в дуже яскраву пляму. Як би банально такий приклад ні звучав, але саме так можна описати і процес змішування двох косметичних засобів: кремового і сухого.

/>

Комментарии запрещены.