Caterpillar у рейтинзі Top 50 All-Stars

В цьому році діловий журнал компанії Time Inc. — Fortune додав до свого списку кращих — корпорацію Caterpillar, яку визнав однією з найбільш шанованих та провідних компаній в світі.

Вже 16 років поспіль Caterpillar з’являється в рейтингу Top 50 All-Stars. В цьому році компанія зайняла перше місце в категорії “Будівництво сільськогосподарських машин”.

Для визначення компаній, що зробили найбільший внесок у розвиток галузі, всесвітня консалтингова компанія Korn Ferry Hay Group провела опитування серед 3,800 керівників, директорів та аналітиків цінних паперів. Вони мали оцінити компанії в межах своєї власної галузі за дев’ятьма важливими критеріями, включаючи інновації, корпоративну соціальну відповідальність та світову конкурентоспроможність.

Також, для визначення рейтингу Top 50 All-Stars, Korn Ferry Hay Group попросили респондентів визначити десять компаній, які на їх думку є кращими. На відміну від галузевих рейтингів, респонденти могли вибрати будь-яку компанію незалежно від галузі.

Компанія Caterpillar увійшла до списку 10 головних респондентів, що є чудовим показником і ще раз доводить, що корпорація працює у правильному напрямку та сприяє довгостроковому розвитку відносин з партнерами та клієнтами.

 

Джерело та фото: zeppelin.ua
Інформацію опубліковано на павах реклами

 

Комментарии запрещены.